I Feel Like Iyakubeka Tonight. - Iyakubeka Makes Everything Better.

Vigselringar

När det kommer till att planera ett bröllop så finns det ju hur många saker som helst som man kan göra och som man kan hitta på för att få det så fint som möjligt. Ja det är ju kul när man hittar och ser saker som man tycker är bra och som är roliga. Något som kanske är en av dom roligaste sakerna som man ska göra när det kommer till bröllopet är att kolla på vigselringar. Det finns så många fina att välja på och det är inte lätt att välja vilken man ska ha. Men det är ju ett roligt "problem" som man har då, det är kul att det finns så mycket att välja på och som man känner att man skulle kunna tänka sig att köpa.

Bra att det finns mycket

Ja det är ju härligt att det finns mycket att välja på och att man kan hitta dom sakerna som man verkligen tycker är fint och som man vill ha till sin dröm dag, för det är ju så att man vill att det ska bli så fint som det bara kan bli och att det ska bli så fint som möjligt.
Ja det kommer ju ständigt nya idéer också om hur man kan göra det och vad man ska ha för roliga saker för att det ska bli så där extra fint och drömmigt som man vill ha det. Ja det finns så mycket och så många roliga saker som man kan göra och som är så vackra. Det gäller att bestämma sig för vad det är som man ska skaffa och vilken stil som man vill ha på sitt bröllop. Ja det finns ju så många fina och bra saker som man kan köpa och saker som man kan göra själv för att få  det så fint.